17. juni 2010

Praya Do Tofo

50 mil nordover langs kysten ligger Praya Do Tofo, et eventyr av en afrikansk strand med en tilhørende liten landsby - og en rekke turistplasser på stranda.

Veien var i overraskende god stand det meste av veien, bortsett fra et strekk etter Xai Xai, der vi forøvrig kom borti verdens sterkeste Piri Piri. -It's too hot! som servitøren helt riktig advarte oss med. Med denne innlagte pausen tok turen 10 timer.

Vel framme kunne vi konstatere at Rolf ikke hadde brukt 9000 kr på en internettscam, hyttene fantes faktisk, de lå på stranda, og de ser helt ålreit ut:
Der er det godt å sitte og kikke utover havet, klø seg i hodet og lure på hvorfor vi egentlig har slått oss ned i en kald steinrøys oppe ved Nordpolen.

Men for å ikke alltid ha hvilepuls har det også blitt leking på stranda og i vannet, mens Dino's serverer lunch og fotball på stor skjerm i pausene.

Og er ikke det nok går det an å gjøre som Rolf, som i morges var ute og hilste på denne karen:

Ca 1 meter lang og 100 kg tung Potetabbor, litt stiv i blikket..

3 kommentarer:

  1. Nydelig gutter! Jeg er virkelig misunnelig på dere.
    Sjekk forresten flere tips i kommentarfeltet.
    http://feit40ogferdig.blogspot.com/2010/06/mosambique.html#comments

    ola

    SvarSlett
  2. Hei Rolf! Ser ut som dere mollkoser dere, som vi sier nordpå. Det er forøvrig ganske varmt her oppe ved Nordpolen i dag:-) Sol og sommer. Klem fra søsters

    SvarSlett
  3. Hei!!!!!!!!!!!
    Jeg vil også spille fotball på stranda.

    100000000000000000000000 klemmer fra Amanda

    SvarSlett